info@rechtswinkelnieuwwest.nl Wolbrantskerkweg 54, Amsterdam

Persoonlijke aandacht,
bij u in de buurt

U vindt ons aan de Wolbrantskerkweg 54, Amsterdam Nieuw-West

Over ons

Over de Rechtswinkel Nieuw-West

Vanuit onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij de rechtswinkel begonnen in een omgeving die ons het dichtst aan ons hart ligt: Amsterdam Nieuw-West. Samen met een team van ervaren juristen en studenten binnen het vakgebied kunnen wij de mensen die verwikkeld zijn in juridische problemen helpen. Dit doen wij vanuit onze Rechtswinkel aan de Wolbrantskerkweg 54.

Win-win

Naast dat wij consumenten helpen met juridische vraagstukken, helpen wij ook studenten uit het vakgebied door samen met hen direct kennis in de praktijk te brengen. Dit doen zij met volle enthousiasme en weten wij dat zij zich 100% inzetten. Zo leert de student iedere dag bij en kunnen wij iedere dag iemand helpen. Wij noemen dat een mooie win-win situatie!

Kwaliteit

Om te zorgen dat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen, zullen alle zaken ter kennis komen bij onze ervaren juristen. Zij geven hun kijk op situaties, controleren deze en geven vervolgens advies, zodat u kunt rekenen op hulp van hoge kwaliteit.

Gratis advies in begrijpbare taal

Iedere dinsdagavond geven wij gratis advies tijdens onze inloopspreekuren tussen 19:00 en 20:00. Op deze manier maken wij rechtshulp toegankelijk voor iedereen, arm of rijk, jong of oud. Daarnaast spreken wij diverse talen en kunnen wij u waar mogelijk in een voor u begrijpbare taal helpen.

Werken bij de Rechtswinkel?

Als rechtswinkelier voor rechtswinkel Nieuw-West kun je jouw kennis van recht in praktijk brengen. Je komt te werken in een jong en gedreven team die samen ernaar streven om rechtshulp te bieden aan hen die de hulp het meest nodig hebben. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan de maatschappij!

  • Sociaal en leerzaam het recht in de praktijk brengen
  • Samenwerken met advocaten
  • Bijdragen aan de maatschappij
  • Enorme CV boost
  • Kantoren zullen je geheid willen
  • In de avonduren (De rechtswinkel is iedere werkdag geopend van 18:00 tot 21:00.)

Meer informatie of gelijk solliciteren? Stuur jouw CV met motivatie naar info@rechtswinkelnieuwwest.nl en wie weet draag ook jij straks jouw steentje bij!

 

Gratis inloopspreekuur

Heeft u vragen of zoekt u hulp voor uw situatie? Loop dan binnen tijdens ons gratis spreekuur.

Iedere dinsdag

19:00 – 20:00

Locatie

Wolbrantskerkweg 54
Amsterdam

Afspraak maken?

Ons team van juristen helpt u zo spoedig mogelijk met waar u recht op heeft!

Maak afspraak